Hoş geldiniz!

Bir kalbi sevindirmek, bu dünyaya bırakabilecek en güzel hediyedir.

22 Ekim 2016 Cumartesi

, ,

Bayan Malfoy

Bayan Malfoy 



ÖZET: Marie Cornelia ve Draco Malfoy sonunda evlenmeye karar vermişlerdir.
DERECE: Yeşil
KATEGORI: Hayran Kurgu > Kitap > Harry Potter
KARAKTERLER: Draco Malfoy
TÜR: Romantik
UYARILAR: AU
KOLEKSIYON: Hiçbiri
HIKAYE DIZISI: Draco&Marie (Draie)
BÖLÜM: 2 | BITMIŞ: Evet | SÖZCÜK: 1838 | OKUNMA: 5606
YAYINLANMA: 04.08.13 | GÜNCELLEME: 04.08.13

''Çok güzel oldun Marie Abla!'' dedi Buse heyecanla. Marie beğeniyle kendine baktı. Straplez kırık beyaz rengindeki kabarık gelinliğiyle gerçekten de çok güzeldi. Tabi altına 10 cm'lik çivi topukları giymeyi unutmamıştı. Aslında Marie 20 cmlik topukluları giymek istiyordu fakat Buse ısrarla 10cmlik topukluları giymesini istemişti. Marie de onu kıramayıp bu topukluları giymişti. Koyu renk saçlarını dağınık topuz yaptırmış ve upuzun bir tül taktırmıştı.   Buse de ona uygun olsun diye beyaz askılı bir elbise giyip kabarık saçlarını joleletmişti. Eh, sabırsız Buse bir saat saçının yapılmasını bekler miydi? Olsun, çok güzel olmuştu. Buse baş nedime olmuştu ve arkasına bir sürü küçük nedime toplamıştı.
''Hazırız! Oley! Draco eniştem nerede? Ceketine gül koymam gerekiyor da.'' dedi Buse heyecanla. Marie gülümsedi.
''Minik dışarı olması lazım. Ama önce benim arkamdan gelinliğimi tutman gerekiyor. Sakın ha gelinliğe basma. Tamam mı?'' Buse başını sallayıp Marie'nin elinden tutarak kalkmasına yardım etti. Düğüne sadece Buse katılmamıştı elbette. Violet, Kartopu, Jafey,Berda, Merve ve Ays da gelmişti . Kartopu'nun Nutella krizi tutunca Violetle beraber en yakındaki markete gidip ona bir kavanoz Nutella almaya karar vermişlerdi. Eh Merve de onlara katılmıştı. Jafey, Berda ve Ays Buse'yle birlikte Marie'nin yanında kalmışlardı. 
''Evet, bence de.'' dedi Berda. Marie gülümseyerek çiçeğini aldı.
''Violetler nerede kaldı?'' Buse kıkırdadı. 
''Bence Kartopu hala Nutellalardan ayrılamadı.'' Hep beraber gülüşürlerken içeri Draco girdi. Draco yüzündeki gülümsemeyle Marie'ye bakıyordu. Buse hemen koşup Draco'nun yanına geldi. Uzanarak cebine kırmızı bir gül yerleştirdi. Draco gülümseyerek Buse'ye göz kırptı. Buse ve Draco arasındaki gerilim geçmişti hatta düğün hazırlıklarında Draco ile alışverişe bile çıkmışlardı. Draco arada sırada gerçekten sıkılsa da alışverişi tamamlayıp Marie'nin yanına gelmişlerdi. Yani gün boyunca bir kavga çıkmadı.
''Tören başlıyor.'' dedi Draco. Marie üzgün bir ifadeyle Müstakbel kocasına baktı.
''Violetler gelmedi daha.'' dedi Marie. O sırada Merdivenlerden Violet, Merve Kartopu geldi.
''Kim gelmemiş dedi ki?'' dedi elindeki kaşığı emen Kartopu. Buse herkesi köşeye alarak Marie ablanın eteğini tuttu.
''Pekala! Hadi bakalım kızlar, burada dünyaca ünlü iki kişinin düğün töreni için varız. Sakın ha bırakayım demeyin! Evet geleceğin Bayan Malfoy'u. Biz hazırız.'' Draco sırıttı. Marie derin bir nefes alıp Draco'nun koluna girdi. Sırayla aşağı doğru inmeye başladılar. Bir kır düğünü olacağından ferah bir dekor yapılmıştı. Malfoylar paradan hiç kısmamıştı. Eh, ortaya da gerçekten harika bir düğün çıkmıştı. Gelin Odası'ndan çıkan grup alkışlarla masaya doğrü yürüyordu. Nedimeler gelinliği bırakıp yerlerine geçti. Tabi Buse direk Ays'a koştu da. Neyse. Şahitler de yerini aldı. Marie'nin şahidi Violetti Draco'nun da şahidi Harry'di.  Acayipti ama Draco ve Harry yakın arkadaş olmuşlardı. Nikah memuru da yerine oturunca alkışlar kesildi.
''Öncelikle herkese hoşgeldiniz diyorum.'' dedi Nikah müdürü. Draco daha şimdiden sıkılmıştı.
''Burada bu çiftin nikahı için toplanmış bulunuyoruz.'' dedi Nikah müdürü. 
''Evet, biraz hızlı.'' diye fısıldadı Draco. Kadın Draco'dan korktuğu için hemen konuya girmek zorunda kaldı.
''Evet, Siz bayan Cornelia. Hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde kötü günde, hayatınızın her anında...'' Draco öfkeyle memura bakınca memur her şeyi atlamaya karar verdi.
''Kocanız olarak kabul ediyor musunuz?'' Marie heyecanla ''Evet, evet, evet!'' diye bağırdı. Herkes alkışlamaya başladı. Sonra tekrar sessizlik oldu.
''Siz Draco Malfoy, hast...'' Memur öksürdü.'' Marie Cornelia'yı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?'' Draco gülümseyerek ''Evet.'' dedi. 
''Peki siz şahitlik ediyor musunuz?'' Harry ve Violet başıyla onayladı. O sırada Merve ayağına bas diye işaret ediyordu. Marie işareti görüp Draco'nun ayağına bastı. Draco resmen kızardı. Marie gülümseyerek defteri imzaladı. Draco ve şahitler de imzalayınca herkes ayağa kalktı.
''Belediye Başkanının bana verdiği yetkiye dayanarak sizi karı koca ilan ediyorum ve bir ömür mutluluklar diliyorum.'' Marie cüzdanı alıp havaya kaldırdı. ''Gelini öpebilirsiniz.'' Draco Marie'yi öperken Ays ve Merve Buse'nin gözlerini kapatmakla meşguldu. Tabi Buse hemen köşeye kayıp öpüşme sahnesini kaçırmadı. Ays gülerek Buse'ye sarıldı. 
Marie ve Draco ilk dansı yapmak için ortaya geldiler. Draco muhteşem bir sırıtmayla Marie'ye bakıyordu.
''Demek Bayan Malfoy oldunuz ha?'' Marie bilmiş edayla başını salladı.
''Olabilir, fakat Malfoy Malikanesi'nde kalmayacağız. Kalırsak bile en güzel odayı isterim.'' Draco tamam dercesine başını salladı. O sırada diğerleri de ayağa kalkmıştı. Merve Harry'i kapıp dansa kalkmıştı bile.  Buse de Ays'la gülüşerek dans ediyordu. Marie ben de isterim dercesine Buse'ye baktı. Buse tamam dercesine başını salladı. Violet ve Kartopu da Kartopu'nun zoruyla dansa kalkmışlardı. 
Draco ve Marie birbirinden ayrılıp başkalarıyla dans etmeye başladı. Buse eniştesi kaçmadan onu yakalayıp dans etmeye başladı. Marie de Violet'i alıp dans ediyordu. Ays ve Kartopu'ysa dansı bırakmış yerlerine geçmişlerdi bile.
''Rüya gibi değil mi?'' dedi Marie. Violet başıyla onayladı. En son Marie ve Buse de dans ettikten sonra dans fastı bitti ve tıkınma vaktine geçtiler. Önce kocaman pastayı kesip kaymak birası içtiler sonra da menüdeki yemekleri yediler. Buse çoktan Ays'ın omzunda uyuyakalmıştı. Merve ve Harry bir köşede oturup sohbet ediyordular. Kartopu ve Violet de Aysların yanında oturmuşlardı. Eh sıra takı törenindeydi. Ays Buse'yi bırakmak zorunda kalmıştı. Gelip Marie'nin bileğine güzel bir bilezik taktı. Marie ve Ays birlikte fotoğraf çekindikten sonra Malfoylar gelip Marie'ye muhteşem bir gerdanlık taktılar. Ardından bütün davetliler takıları taktıktan sonra tören sona erdi. İrem törene geç kaldığı için Marieyle ufak bir konuşmadan sonra dönmek zorunda kaldı. Tabi canım ne kısaysa. Yarım saat sürmüştü!
 Marie ve Draco gelin arabasına bindiklerinde ikisi de sırıtıyordu. 
''Sonunda benim oldun.'' dedi Draco. Marie sırıttı.
''Marie Cornelia Malfoy. Eski soyadımı da kullanırım.'' Draco gülümsedi. ''Tamam.

II

''Tey, tey!'' diye bağırdı İrem. Marie ve Draco halay çekmeyi unuttuklarını fark edince hemen geri dönüp kalanlarla kısa bir halay çekmeye karar verdiler.
''Lülülülü!'' diye bağırıyordu Buse. İremle Buse bayağı kaptırıp gitmişlerdi. İrem elinde tülbent en köşede giderken saçını toplamış arada çığlık atarak oynuyordu. Herkes onun ritmine uymak zorunda kalmıştı ve bu gerçekten zordu. Tabi, bu İrem ve Buse'nin umrunda mıydı? Violet, Ays ve Jafey'i de zorla ayağa kaldırıp araya katmışlardı. Buse ve İrem öyle kaptırmışlardı ki gözleri kimseyi görmüyordu.
''Lülülülü!'' diye bağırdı bu sefer İrem. Elindeki tülbenti çevirirken çingene pembesi bir tülbenti de başını sarmıştı. Buse de siyah bir tane bulmuştu, oh tamam! Jafey ve Ays ikisine bakıp gülerken Violet sadece gülümsemekle yetinmişti. Berda neredeydi bu arada? Hah, Violet'in arkasında o da kaptırmış gidiyordu. Sonra müzik değişti. Marie ve Draco karşılıkla oynamaya başladılar. Buse ve İrem de  deliler gibi oynuyordu. Arada eğiliyorlar ve ceplerindeki bütün paraları birbirlerinin üzerine döküyorlardı. Eh, Buse'ye kağıt para gelse de İrem'e buz gibi bozuk paralar denk düşüyordu. Ne yaparsın? Küçük yaş sefilliği. O sırada bir mızırdanma duyuldu. Bu Kartopu'ndan gelmişti. Kartopu olduğu gibi yere çökmüş 'Nutella' diye inliyordu. Buse gelip yanına çöküp onunla beraber inlemeye başladı. Onun da mı tutmuştu bu Nutella şeysi? Al işte! Birdiler, iki oldular. Ays ve Violet Buse ve Kartopu'nu kollarından tutup kaldırdıktan sonra 'açık market' bulmayı umarak dışarı çıktılar. Berda ve Jafey de içeride kalıp Marie'yi yanlız bırakmayacaklardı. 
''Çocuğumuzun düğününde yemekler ful nutella.'' dedi Marie. Draco gülerek başını salladı.
''Hatta mümkünse sandalyeleri felan da çikolata yapalım. Bayılırsalar felan yalarlar iyileşirler.'' dedi Draco. Marie tiksinç bir ifadeyle kocasına baktı.
''Draco, ne ara bu kadar iğrenç oldun sen?!'' dedi Marie. Draco başını salladı.
''Çocuğumun düğünün mahvolmasını istemem? Eh, bir kaç saat önce gerçeğini gördüm de.'' dedi Draco. Marie şaşkınlıkla Draco'ya bakarken Kartopu diye mırıldandı. Of be kızım, bu ne Nutella aşkıydı? Yazılsa bölümlerce hikaye çıkar.
Kalanlar yerinde oturur mu? İrem hemen Merve'yi yakalayıp Harry'den aldıktan sonra oynamaya başladı. Jafey ve Berda bir köşede oturmuş sohbet ediyorlardı. Tabi İrem'in tek kurbanı Merve miydi? Merve Harry'e kaçınca Jafey'e sarıldı bu sefer de. Jafey hayır, olmaz dese de İrem Sana Güveniyorum'u bitirmesinin hıncını çıkaracaktı bir kere. Jafeyi alıp zorla dans ettirmeye başlayınca Jafey de bir şey yapamayıp dans etmeye başladı. Marie ve Draco da oynamaya devam ediyordu. Draco dansözlere para atmaya kalkınca ayağına topukluyu yemek zorunda kaldı. İçinden keşke yirmi santimlik topuklu giyseydim diye geçirdi Marie. Draco sırıtarak işten yırtmaya çalıştı fakat o kadar kolay değildi. Marie diğer ayağına da topukluyu indirdikten sonra yerine geçip oturdu. Berda durumu farkedecek ki Marie'nin yanına geldi. Marie hala öfkeyle Draco'ya bakıyordu.
''Dansözlere para atmaya çalıştı! Sen artık Marie Cornelia ile evlisin! Dansözlere para felan atamazsın Malfoy!'' diye bağırdı Marie. Draco tek kaşını kaldırdı. 
''Malfoy.'' Marie şaşkın bir ifadeyle Draco'ya bakıyordu.
''Hangi Malfoy? Sen de bir Malfoy'sun.'' Marie Draco'ya gıcık olmuş bir şekilde ayağa kalktı. 
''Siz anladınız Draco Malfoy!'' Marie hızla İremlerin yanına geçti. O sırada Ays ve Violet zıp zıp oynayan Kartopu'nu ve Buse'yi getirdi. Buse elindeki kaşığı emerken Kartopu'na baktı.
''Bak, seni yalnız bırakmadım işte. Sen de ne kadar kaldı Nutella?'' diye sordu Buse. Kartopu üzgün bir ifadeyle boş kutuyu göstermişti. Kutu resmen silinip süpürülmüştü. Buse gülümseyerek kutuyu Kartopu'na verdi. Kartopu minnetle Buse'ye bakarken Buse ortağı İrem'in yanına gitti. Jafey derin bir oh çekip yerine otururken Violet ve Ays da onu izledi. Eh, galiba düğün sonunda bitmişti.
*-*
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder